Ultima Ora

20:19 OFICIAL. Şcolile, ÎNCHISE în perioada 11-22 martie

Școlile din România vor închise începând de miercuri, 11 martie. Măsura a fost anunțată, luni seară, într-o conferință de presă, la finalul ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

”Astăzi am avut o discuție legată de mai multe subiecte. Sigur, am luat decizia de suspendare a cursurilor în învățământul preuniversitar în perioada 11 martie-22 martie, cu posibilitate de prelungire” a anunţat premierul Ludovic Orban.

„Am luat măsuri de întărire a controalelor la granițe. Vor fi controale mai stricte pe rutier și feroviar, după ce am suspendat zborurile. Am avut discuții despre starea stocurilor pentru combaterea virusului COVID – 19. Îndemn la calm, comportament rațional. Printr-o conduită adecvată putem contribui la reducerea riscurilor de contaminare a altor cetățeni cu acest virus și menținerea sub control a cazurilor care apar. Fac un apel către ceilalți lideri politici: nu e un subiect politic, vizează viața oamenilor. Nu sunt de acord să se facă jocuri politice, calcule politice, să câștige capital politic, pentru că există riscul de a se prezenta informații eronate” a mai declarat Ludovic Orban.

Încă două persoane au fost confirmate cu coronavirus în România, luni seară. Numărul a crescut la 17. Potrivit informațiilor este vorba despre o femeie, de 73 de ani, din Buzău și un bărbat, de 60 de ani, din București. Astfel, numărul persoanelor din Capitală infectate cu virusul ucigaș din China a ajuns la trei. Femeia din Buzău s-ar fi întors în urmă cu o săptămână din Rimini.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here