Ultima Ora

20:18 Ciprian Florescu: Adrian Tudor nu şi-a manifestat intenţia de a fi pe lista PSD

Candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, Ciprian Florescu, susţine că este aproape finalizată lista de consilieri municipali pentru alegerile locale, din luna septembrie. Viceprimarul Adrian Tudor, preşedinte executiv al PSD Târgu-Jiu, nu şi-a depus, deocamdată, scrisoarea de intenţie.

„Până azi, nu şi-a depus scrisoare de intenţie, nu avem dialog, discuţiile nu au fost cele mai cordiale. Este preşedinte executiv al organizaţiei municipale, un simplu telefon: „Vreau să continui cu echipa” este suficient. Eu i-am spus că vreau să continuăm, dar nu şi-a dorit să mai discute cu mine şi nici cu Aurel Popescu. Mi-aş dori foarte tare să facă parte din echipă” a declarat candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, Ciprian Florescu, în contextul atacurilor lansate, în ultimele zile, de viceprimarul Adrian Tudor.

Legat de programul său pentru Târgu-Jiu, Ciprian Florescu a reafirmat că, în situaţia în care va ajunge primar, va încuraja investiţiile în parteneriat public-privat. În opinia sa, cea mai mare problemă a municipiului, din perspectiva administraţiei este depopularea, iar din perspectiva cetăţenilor traficul, cu tot ceea ce implică: aglomeraţie, lipsă parcări, lipsă pasaje, străzi ştrangulate.

„Ce pot să vă promit este că nu voi veni cu proiecte nesustenabile. Nu intru în luptă ca să închei un mandat şi atât, intru pentru cel puţin două mandate, cel mult trei” a mai declarat Florescu, la un post local de televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here