Ultima Ora

20:18 Doi secretari de stat pe Energie. Popescu: NU va mai fi Vişan

Ministrul Economiei, Energiei, Mediului de Afaceri şi Turismului, Virgil Popescu, a declarat, vineri, la plecarea de la conferinţa Focus Energetic, că vor fi doi secretari de stat pentru portofoliul de Energie al Ministerului.

„Or să fie doi secretari de stat pe Energie”, a spus Virgil Popescu.

Întrebat dacă printre cei numiţi vor fi fostul secretar de stat de la Ministerul Energiei, Doru Vişan, revocat din funcţie de Guvernul Orban şi Niculae Havrileţ, fost preşedinte al ANRE (Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie), ministrul a răspuns că nu va reinstala în funcţie un secretar de stat demis de actualul Guvern, însă Niculae Havrileţ ar avea toate şansele să fie reinvestit.

„Dacă domnul Vişan a fost eliberat din funcţie, el nu va mai fi secretar de stat. Domnul Havrileţ este un foarte bun profesionist şi poate fi oricând secretar de stat. Este un foarte bun profesionist şi eu îl apreciez foarte mult şi când a fost preşedintele ANRE şi chiar cunoaşte domeniul şi cred că ar fi un câştig, deocamdată, nu avem secretari de stat”, a explicat Virgil Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here