Ultima Ora

20:15 Aparegio va DISTRIBUI APĂ, la cerere, târgujienilor din zonele afectate de sistarea alimentării cu apă

COMUNICAT Aparegio Gorj

Aparegio Gorj va distribui vineri, 15.05.2020, începând cu ora 0800, recipiente cu apă potabilă îmbuteliată (capacitate de 5 litri), la cerere, din partea administratorilor de asociații și a populației, în zonele afectate de sistarea alimentării cu apă pe perioada intervenției programate.

Apa îndeplinește cerințele de potabilitate ale Legii 458/2002, conform  raportului  de încercare ce va fi emis în data 15.05.2020. În urma anunțului făcut de operatorul de apă și canal, cu privire la lucrarea din B-dul Ecaterina Teodoroiu( înlocuire vane uzate), în intervalul 15 mai, ora 0.00- 16 mai, ora 12.00, au fost primite solicitări pentru aproximativ 3.000 de bidoane din partea asociațiilor de proprietari, fiind programate de către Departamentul –Relații Clienți în vederea distribuirii de echipele Aparegio Gorj.

Zonele afectate sunt: Drăgoieni, Traian, Obreja, Griviței, Confederației, Comuna din Paris, 1 Mai Vest, Sâmboteanu, Debarcader, Zambilelor, B-dul E. Teodoroiu și străzile adiacente, Narciselor, Iezureni, Bicaz, Hidrocentralei, Pandurașul, Lotrului, C. București și străzile adiacente (posibil doar scădere de presiune), Unirii, Ciocârlău.

În paralel, facem din nou un apel către populație să își facă rezerve de apă potabilă pentru această perioadă și către  agenții economici din zonele menționate anterior care dețin bazine de înmagazinare a apei că sunt învederați să le umple, urmând ca în caz de necesitate să le acordăm sprijinul în vederea alimentării acestora, cu utilaje specializate (Woma), solicitările, în acest sens urmând să fie făcute la nr. de telefon: 0253/217653, 0253/217546.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here