Ultima Ora

20:12 Şoferiţă rănită într-un carambol cu patru maşini, la Drăguţeşti

Carambol cu patru autoturisme, provocat luni după-amiază, la Drăguţeşti, de un tânăr şofer din Aninoasa. O femeie de 48 de ani a ajuns la spital.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din comuna Aninoasa, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcția Rovinari- Târgu-Jiu, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie, de 48 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa regulamentar în aceeași direcție și era oprit în coloană, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Ciuperceni, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla oprit în coloană. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 48 de ani, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comments (1)

Comment here