Ultima Ora

20:12 Paul Stănescu: Am convingerea că guvernul VA PICA

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, joi, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Giurgiu, că are convingerea că moţiunea de cenzură va trece şi guvernul liberal va pica, iar PSD va fi din nou la guvernare.

“Sunt foarte onorat că sunt astăzi, aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie, pentru că în ultimele două cicluri de alegeri organizaţia PSD Giurgiu nu s-a bătut pentru un loc pe podium, ci pentru locul unu, cu Teleorman şi cu Olt, aşa că e greu să vă dea cineva sfaturi din punct de vedere politic. Acum, cel mai important pentru noi este ca moţiunea de cenzură pe care am depus-o astăzi să treacă. Eu am convingerea că va trece şi guvernul va pica” a declarat Stănescu.

El a adăugat faptul că schimbarea regulilor privind alegerile locale este “atac la democraţie şi la statul de drept” şi speră să nu se schimbe regulile în timpul jocului, dar “asta nu înseamnă că celor de la PSD le este frică” şi a subliniat că “PSD va fi din nou la guvernare”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here