Ultima Ora

20:08 Tibi Bălan, noul antrenor al Pandurii Târgu-Jiu?

Tibi Bălan, 38 de ani, este la un pas de a deveni antrenorul echipei Pandurii, fiind în discuţii cu oficialii formaţiei de Liga a-II-a. Tibi Bălan ar putea debuta chiar vineri pe banca Pandurii, la meciul U Cluj, de pe noua arenă a Târgu-Jiului.

Sunt şanse mari ca Pandurii Târgu-Jiu să-şi inaugureze noul stadion cu un nou antrenor principal, Tiberiu Bălan. Fostul jucător de la Steaua şi Rapid este foarte aproape de a ajunge la un acord cu gruparea gorjeană, după ce Adrian Bogoi a fost demis de la cârma echipei. Înaintea antrenamentului de luni după-amiază, Bogoi şi-a luat la revedere de la jucători.

Născut la Ocna Mureş, în judeţul Alba, Bălan a jucat, în cariera sa, la FC Voluntari, U Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, Electromagnetica, Sportul Studenţesc, FC Timişoara, Unirea Urziceni şi Steaua. Cu Unirea Urziceni, unde l-a avut antrenor pe Dan Petrescu, a ieşit campion al României, disputând apoi şase meciuri în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2009/2010. Titlul în România l-a cucerit şi cu Steaua. Are şase selecţii la echipa naţională.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here