Minerit și EnergieStirile Zilei

Ce reproşează Pârvulescu Directoratului CE Oltenia

Faptul că echipamentele de protecţie nu sunt achiziţionate la timp, lipsa reparaţiilor şi a reviziilor şi mai ales faptul că nu este urmărită dinamica personalului, sunt principalele reproşuri pe care Dumitru Pârvulescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, le aduce conducerii Complexului Energetic Oltenia.

“Nu o să înţeleg niciodată de ce ne trezim în decembrie că se organizează licitaţii, ne ducem în ultima zi să luăm echipamentele dar nimeni nu răspunde! Este chestiunea reparaţiilor şi reviziilor, care nu se fac la timp. Cea mai delicată problemă este, însă, dinamica personalului, iese unul la pensie şi nu ai pe cine să pui în loc. Mă întreb, dacă de la Termocentrala Rovinari, perla coroanei, pleacă 250 de oameni, cu cine îi înlocuieşti? Nu-i poţi pregăti într-o zi” a declarat Pârvulescu, marţi seară, la un post local de televiziune.

Pârvulescu a mai declarat că, în prezent, cea mai mare problemă a mişcării sindicale din CE Oltenia este aceea că “vor să vorbească toţi dar nu ascultă nimeni”.

“Îmi reproşez că n-am fost mai maleabil cu colegii din celelalte structuri sindicale, să fie creat o organizaţie care să poată face ceva pentru salariaţi. Situaţia actuală, cu mai multe federaţii, nu duce decât la lucruri rele, nu poţi avea o reacţie care să fie luată în seamă de guvernanţi. Administraţia şi guvernanţii percep monolitul. Când vezi grupuleţe de oameni care fac bâză unii de alţii, nu te iau guvernanţii în seamă” a declarat Pârvulescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here