Ultima Ora

20:07 Romanescu: Cârciumaru ştia să împartă

Marcel Romanescu nu crede că Florin Cârciumaru va intra în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, la alegerile locale din iunie. În opinia edilului PNL, senatorul nu mai are “nervii şi sănătatea de acum 20 de ani” pentru a încerca o nouă candidatură.

“Nu pot să exclud nicio variantă. Când am vorbit despre senatorul Florin Cârciumaru, am vorbit cu respect. Nu-l văd întorcându-se la Primăria Târgu-Jiu dintr-un singur motiv: cât de lejeră este activitatea de parlamentar, atât din punct de vedere al liniştii cât şi financiar. Nu mai are nervii şi sănătatea de acum 20 de ani, sunt convins că vrea să-şi prelungească mandatul de parlamentar” a declarat Romanescu, miercuri seară, la un post local de televiziune.

Primarul liberal al Târgu-Jiului a vorbit şi despre perioada în care Florin Cârciumaru era lider PSD Gorj şi primar al municipiului, iar partidele abia îi găseau contracandidaţi în bătăliile electorale.

“A fost lider PSD, nu a avut contestatari. Era privit ca un fel de conducător al destinelor nu numai în PSD ci şi-n celelalte partide, toată lumea se ducea acolo. Te duceai la Florin Cârciumaru şi începeai negocierile, Florin Cârciumaru ştia să împartă, nu a plecat nimeni nemulţumit din cei care au acceptat să-i fie supuşi” a comentat Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here