Ultima Ora

20:06 Bacalaureat 2020. Rezultatele vor fi anonimizate

Rezultatele candidaţilor de la Bacalaureat 2020 vor fi anonimizate, pe modelul notelor înlocuite prin codul unic al candidatului de la Evaluarea Națională, au confirmat pentru edupedu.ro reprezentanții Ministerului Educației.

Anonimizarea rezultatelor, o premieră în istoria examenelor din România, a fost introdusă chiar în timpul probelor de Evaluare Națională, ca urmare a unei solicitări din partea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precizează Ministerul Educației.

Astfel, la avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 vor apărea coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat va primi, anterior afișării rezultatelor, codul specific. Fiecare elev va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele, în dreptul lui.

Potrivit calendarului de Bacalaureat 2020, examenele încep luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. Primele rezultate de la Bac 2020 vor fi publicate pe 30 iunie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here