Sportive

CSM Târgu-Jiu, victorie la debutul în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu-Jiu a debutat cu dreptul în Liga Florilor. Elevele lui Liviu Andrieș au învins, duminică, în Sala Sporturilor, CS Dacia Mioveni, scor 27-25.

Momentul mult așteptat, cel al debutului echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu în Liga Florilor s-a consumat duminică, 28 august, când iubitorii de handbal și suporterii echipei din Târgu Jiu au luat cu asalt Sala Sporturilor. Au fost peste 1000 de spectatori care au venit pentru a vedea pe viu prima partidă oficială din istoria clubului în Liga Florilor. Au umplut sala și au creat o atmosferă demnă de marile meciuri.

CSM Târgu-Jiu a fost echipa cu un final de meci mai bun și care a reușit să își treacă în cont prima victorie din Liga Florilor.

“Un spectacol sportiv extraordinar, demn de cea mai importantă competiție a handbalului românesc. Handbalistele noastre au început campionatul cu o victorie și avem speranța unui parcurs foarte bun. Felicitări sportivelor noastre, antrenorilor și tuturor celor implicați pentru victorie și pentru evoluția spectaculoasă!”, a spus, după meci, primarul Marcel Romanescu.

Comment here