Ultima Ora

20:03 Jianu răspunde la acuzaţiile lui Morega

Liberalul Gigel Jianu a negat, luni seară, la un post local de televiziune, că i-ar fi făcut reclamaţii Cosmin Morega ori c-ar fi discutat despre o posibilă arestare a primarului PSD din Motru, aşa cum acesta a afirmat, vineri la Radio Infinit. (Declaraţia AICI https://www.radioinfinit.ro/morega-crede-ca-jianu-il-vrea-arestat-isi-doreste-cu-orice-pret-sa-ajunga-primar/)

„Nu am făcut nicio reclamaţie încă. Am solicitat o informaţie de la ANI, dar nu am primit niciun răspuns. Arestarea face parte din obsesiile lui, i-am recomandat să se trateze. Eu vreau ca Morega să-şi ducă la îndeplinire proiectele, să cheltuiască cele 20 de milioane de euro pe care i le-am lăsat” a comentat Jianu la postul local de televiziune.

Morega a afirmat că dacă Jianu va ajunge viceprimar, cu sprijinul majorităţii din Consiliul Local Motru, îi va pregăti biroul la adăpostul de câini.

„Asta ţine de caracter şi de bunul simţ, nu vreau să comentez aşa ceva. Faptul că le gândeşte, la modul ăsta josnic, spune despre caracterul lui. Nu din partea mea pornesc toate atacurile, n-am iniţiat niciodată o acţiune împotriva domnului Morega, a fost ca răspuns la lucrurile pe care le spune” a mai comentat fostul primar din Motru, care l-a acuzat pe Morega şi de faptul că „a blocat tot, l-a şuntat din toate direcţiile, a ţinut să-i facă zile amare”, în mandatul trecut.

Comment here