Ultima Ora

20:02 Cosmin Popescu: Starea studentei este bună. Analizele vor pleca la „Matei Balş”

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a verificat, luni seară, starea studentei Universităţii „Constantin Brâncuşi”, revenite din Italia şi internate după ce i-a venit rău la cursuri. Tânăra a fost internată la Secţia Boli Infecţioase.

„Starea studentei este una bună. Temperatura a scăzut, are 36,2. Analizele vor pleca la Institutul „Matei Balş”” a declarat preşedintele CJ Gorj la un post local de televiziune.

Sute de studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” au fost evacuați, luni, din clădirea din Debarcader după ce o studentă întoarsă recent din Italia s-a prezentat la medic pentru că era bolnavă. Tânăra a venit de dimineață la cursuri, iar ulterior s-a dus la medicul universității. Colegii săi au văzut-o că purta mască de protecție și, inițial, nu au intrat în panică. Studenta, care prezenta simptomele unei răceli, a mers la medicul universității, dr. Ionuț Pantiș alertând autoritățile sanitare, după ce a aflat că tânăra revenise în țară din Nordul Italiei. Decanul Monica Bica a declarat că evacuarea studenților s-a impus ca urmare a protocoalelor stabilite pentru astfel de situații. Studenții oricum au început să plece singuri acasă, când au văzut ambulanța și medicii echipați în costume speciale de protecție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here