Ultima Ora

20:01 Încă 22 de cazuri de COVID-19 la Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat, joi, 635 persoane confirmate cu coronavirus de la începutul pandemiei până în prezent, cu 22 mai multe față de raportarea precedentă.

„În data de 23 iulie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 523 persoane se află în autoizolare la domiciliu ( 117 persoane au intrat în autoizolare la data curentă; 199 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu la data curentă);

        Până în momentul de față, 635 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 301 persoane sunt vindecate și externate, iar 19 persoane au decedat.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6063 teste, din care 113 sunt în așteptare.

         De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 22 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 16 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele   din județul Gorj;  
  • 6 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

       Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.       

      Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”,  a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here