Ultima Ora

20:01 Demisionează din funcţia de conducere deţinută în cadrul PSD Gorj

Deputatul Elvira Şarapatin şi-a anunţat, joi, demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Gorj, dar nu şi din partid. Șarapatin conducea organizaţia din 1996.

,,Să nu uităm că femeile reprezintă peste 51% din populația României iar, dacă analizăm prezența la vot, numărul acestora este mai mare, la urne, decât al bărbaților. Femeile se bucură, astfel, de credibilitate și au un cuvânt de spus în ce privește și viața politică a unui județ și a unei țări. De altfel, liderele de femei PSD din Gorj au semnalat, cu mult timp în urmă, marginalizarea lor. Deși am făcut eforturi să le coving să rămână în PSD, multe au demisionat chiar înainte de alegerile locale. Cele care au rămas în partid au votat PSD, însă, din respect pentru mine”, a declarat deputatul Elvira Șarapatin pentru gorjeanul.ro.

Şarapatin a precizat că a decis să-şi dea demisia din funcţia de conducere pentru că nu poate sta în aceeaşi echipă cu “oameni oportuniști, mincinoși și profitori de pe urma partidului”.

,,Deși am avut oferte de a candida la alegerile parlamentare pentru un alt partid politic, pe primul loc la Camera Deputaților, am refuzat acest lucru, din loialitate pentru partidul meu de suflet. Am decis, în schimb, să renunț la funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD Gorj fiindu-mi imposibil să mai rămân în echipă cu oameni oportuniști, mincinoși și profitori de pe urma partidului, gândindu-se numai la interesele personale și nu la familia PSD” a afirmat Elvira Șarapatin.

Deputata a lansat un nou atac la conducerea partidului.

,,Spun, cu regret, că PSD are o conducere slabă, că Ciolacu nu este o locomotivă cum își dorește activul de partid și simpatizanții iar, la nivel județean, liderii organizației nu sunt pe placul alegătorilor, deși votul către PSD, în județ, este pozitiv din inerție”, a completat deputatul PSD.

Comment here