Ultima Ora

20:00 Cine a câştigat licitaţia pentru baza sportivă de la Debarcader

Contractul de 1, 6 milioane de euro pentru realizarea unei baze sportive moderne la Universitatea „Constantin Brâncuși” (zona Debarcader) urmează să fie semnat în perioada următoare, anunţă primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient, care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.

“Am insistat ca această finanțare să meargă la UCB, pentru că era păcat de acea bază sportivă să nu fie folosită în mod corespunzător. Ne dorim o universitate căutată de cât mai mulți studenți, puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu-Jiu. Cât despre viitoarea baza sportivă, aceasta va fi destinată atât studenților, cât și celorlalți iubitori de sport din municipiu. Valoarea proiectului derulat prin Compania Națională de Investiții este de 1,6 milioane de euro” a comunicat primarul Romanescu.

Comment here