LIFE

20 de artiști, calificați la Eurovision 2020, într-un concert online

20 de artiști, calificați la Eurovision 2020, au participat la festivalul de muzică online produs sâmbătă, 11 aprilie, de televiziunea spaniolă TVE în colaborare cu Eurovision Spania. Peste 6.000 de următori a avut evenimentul care a durat 180 de minute.

Într-un program online intitulat ”PrePartyES at Home”, publicul a putut asculta versiuni speciale ale melodiilor calificate de Australia, Belarus, Bulgaria, Croația, Germania, Germania, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Moldova, Cehia, Marea Britanie, România, San Marino, Spania,Serbia, Germania, Suedia, Elveția și Ucraina. În total, 20 de piese din cele 41. Blas Cantó, reprezentantul Spaniei, a fost gazda emisiunii care a putut fi urmărită prin canalul YouTube Eurovision-Spain.com.

Roxen, reprezentanta României, a participat la eveniment. Ea a interpretat din propria sufragerie piesa ”Alcohol you”, cu care urma să se prezinte la finala de la Rotterdam.

Concertul a onorat Eurovision 2020, competiție anulată din cauza pandemiei de coronavirus. ”Pentru o noapte, muzica a luminat întunericul cauzat de coronavirus”, au explicat organizatorii.

Ediţia din acest an a concursului Eurovision a fost anulată și va fi înlocuită de o emisiune de televiziune alternativă, ce îşi propune să unească Europa pe fondul pandemiei de coronavirus la data planificată iniţial pentru marea finală a celebrei competiţii, 16 mai. Va fi un show produs online de mai multe televiziuni din Europa, sub patronajul EBU (Uniunea Europeană de Radio și Televiziune).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here