Ultima Ora

19:59 Vîlceanu, deschis la discuţii cu Bobaru

Deputatul Dan Vîlceanu se declară deschis unei discuţii privind reprimirea primarului oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, în Partidul Naţional Liberal.

“Am fost în Bucureşti cu Bobaru şi alţi primari, care au nevoie de ajutorul meu. Dacă-mi solicită ajutorul, nu înseamnă că-i momesc cu ceva, dacă pot ajuta, o voi face chiar dacă nu sunt, din punct de vedere politic, în relaţii foarte bune cu ei” a declarat preşedintele PNL Gorj, joi seară, la un post local de televiziune, răspunzând unor acuzaţii formulate de lideri PSD cum că primarii social-democraţi ar fi momiţi cu promisiunea unor proiecte de investiţii.

Întrebat fiind dacă l-ar reprimi pe Bobaru în partid, Vîlceanu a răspuns: “Vom avea discuţii, sunt sigur că şi alţi colegi sunt dispuşi să ierte. Nu am o solicitare de genul acesta, la momentul de faţă. Am putea analiza situaţia lui Bobaru, dacă putem discuta anumite lucruri, să ne asumăm greşeli făcute. Nu am niciun fel de ranchiună cu nimeni”.

Dan Vîlceanu a fost întrebat şi despre informaţiile apărute în presă, în ultimele zile, referitoare la contractul de 3,8 milioane de lei, obţinut de firma Trefo SRL, de la Complexul Energetic Oltenia.

“Nu am legături decât de rudenie cu administratorii firmei. Când am ajuns deputat, m-am retras din toate firmele. Acea procedură de licitaţie despre care se vorbeşte, a fost organizată în octombrie, când era Dăncilă la guvernare” a declarat deputatul PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here