Ultima Ora

19:59 Secretar de stat, DEMIS după o lună

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, că îl va demite pe Valeriu Lupu, secretar de stat PMP în Ministerul Transporturilor, pe numele căruia ar fi fost deschis dosar penal în urma unui accident rutier în care a fost implicat, la Timişoara.

Poliţiştii timişoreni au întocmit, vineri, dosar penal pe numele unui bărbat care a lovit o maşină într-o parcare din Timişoara şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar şi să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

„Un bărbat de 56 de ani a lovit o maşină aflată într-o parcare de pe strada Behelei, producând pagube materiale. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând şi să i se recolteze probe de sânge. Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă. 

Valeriu Lupu, membru PMP, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor la finalul lunii noiembrie. Anterior, a fost director operaţional al Aeroportului Timişoara.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here