Ultima Ora

19:58 Gorjean, dat dispărut după o lună şi jumătate

Un gorjean de 62 de ani, din comuna Ţânţăreni, a fost dat dispărut, joi, de concubină, deşi era plecat de la domiciliu de mai bine de o lună şi jumătate. În noiembrie, fusese dus la spitalul din Turceni, având probleme psihice, dar ar fi fugit din spital.

„La data de 30 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti- Postul de Poliţie Tânţăreni, au fost sesizaţi de către o femeie de 63 de ani, din comuna Ţânţăreni, cu privire la faptul că, din data de 11 noiembrie a.c., concubinul său, OLARIU NICOLAE, de 62 de ani, nu a revenit la domiciliu şi nu cunoaște unde se află.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Orașului Târgu-Cărbuneşti, care a constatat că la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din orașul Turceni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, după care ar fi plecat din unitatea medicală în cursul aceleiași zile.

La data respectivă, Olariu Nicolae purta următoarele articole de vestimentaţie: pantaloni de culoare neagră, cămaşă de culoare alb, sacou de culoare gri, pantofi de culoarea neagră şi şapcă de culoare neagră. Semnalmente – înălţime de 1,75 m, greutate 65 kg, păr negru tuns scurt, faţă ovală, constituţie atletica, ochi căprui. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție” a transmis IPJ Gorj.

Comment here