Ultima Ora

19:57 Vând măşti de protecţie FĂRĂ adaos comercial

ALTEX se alătură demersului eMAG și anunță că pune la vânzare 5 milioane de măști de protecție la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Oferta ALTEX este deja disponibilă pe altex.ro și mediagalaxy.ro și va intra în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară, începând de săptămâna viitoare.

Potrivit unui comunicat, transmis joi, ALTEX România a negociat cu furnizorii săi acest preț, asumându-și adaos zero la vânzare.

„Chiar de astăzi (joi – n.r.), clienții Altex și Media Galaxy au dispoziție pe site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro, măști de unică folosință, la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Săptămâna viitoare, va ajunge în țară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măști. Vor fi disponibile continuu și nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranța oamenilor și nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiție, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Inițiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm și la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achizițiilor, astfel încât să putem veni cu prețuri și mai mici, în perioada imediat următoare”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România.

Peste şapte milioane de măşti de protecţie sunt disponibile, începând de joi, pe eMAG, iar clienţii pot comanda produsul fără adaos comercial. Măştile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăţi, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar şi în scopul prevenirii revânzării la preţ crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here