Ultima Ora

19:57 SCANDAL la Ambulanţă! Aldescu cere DEMISIA directorilor

Este scandal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, în plină epidemie de coronavirus. Totul a plecat de la o decizie a directorilor de a schimba structura echipajelor de salvare şi de la lipsa echipamentelor de protecţie.

La un post local de televiziune, liderul sindical Cristi Aldescu a acuzat, luni seară, lipsa echipamentelor de protecţie la Ambulanţa Gorj. Echipajele de pe salvări primesc numai câte două măşti pe zi.

„Este o lipsă totală de echipamente de protecţie, nu există măşti de protecţie pentru echipaje dar există la TESA! Solicit demisia de onoare a directorului Constantin Mitroi şi a directorului medical Dan Vîlceanu! Un serviciu de urgenţă nu poate fi condus de aceşti indvizi care periclitează, în fiecare zi, sănătatea echipajelor! Nu este normal ca un serviciu de ambulanţă să fie condus de oameni care, în loc să se gândească la echipajele de salvare, se gândesc la TESA. Nu e normal ca TESA să poarte măşti ca să se protejeze de noi!” a declarat Aldescu.

Liderul sindical a acuzat că, în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, se fac răzbunări, prin schimbarea membrilor echipajelor.

Prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, a fost întrebat despre tensiunile apărute la Ambulanţa Gorj şi a răspuns că, odată cu emiterea decretului de instituire a stării de urgenţă, instituţia va intra sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, respectiv a lui Augustin Malacu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here