Ultima Ora

19:56 Paul Stănescu a renunţat la şefia PSD Olt

Senatorul Paul Stănescu, secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunţat la şefia PSD Olt. În locul lui a fost ales Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

Stănescu a renunţat, după 10 ani, la şefia organizaţiei judeţene Olt. Locul său a fost luat de Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, care ocupa funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD. Oprescu a fost singurul candidat pentru această funcţie. La încheierea mandatului, Stănescu i-a sfătuit pe noii şefi ai organizaţiei să respecte cetăţenii.

„Ca să fii respectat, trebuie să respecţi. Să respectăm cetăţenii din judeţul nostru. E cel mai important lucru pentru noi toţi ca oameni politici şi nu numai”, a declarat Paul Stănescu.

La conferinţa de alegeri a PSD Olt au participat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, dar şi Sorin Grindeanu, fostul premier al României. La Congresul PSD nu este exclus să fie vot pe moţiune. Marcel Ciolacu nu a exclus o candidatură la şefia partidului, iar Gabriel Firea şi Paul Stănescu s-ar putea regăsi în echipa lui Ciolacu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here