Ultima Ora

19:55 Un fost primar a fugit din spital, după ce a aflat că are Covid-19

Fostul primar al comunei Scrioaştea, Marian Şefu, a lovit uşa secţiei unde era internat, a urlat la personalul medical şi, în cele din urmă, a reuşit să plece din spital, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

Scene petrecute în Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede şi difuzate de presa locală, acolo unde un fost primar al unei comune din Teleorman a primit vestea că trebuie să rămână internat pentru Covid-19. Marian Şefu, fost primar al comunei Scrioaştea, despre care presa locală scrie „nume predestinat!”, nu a acceptat ordine de la personalul medical şi a refuzat internarea.

Şefu a urlat la personalul medical şi a dat cu pumnii şi cu picioarele în uşa secţiei unde era internat. Mai multe asistente au încercat să ţină uşa ca acesta să nu iasă, dar, în cele din urmă, Marian Şefu ar fi reuşit să treacă de asistente şi a plecat din spital. În drum, s-ar fi oprit la o farmacie şi „a făcut din nou tărăboi”, scrie cronicadeteleorman.ro, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi şi a plecat acasă.

Comment here