Ultima Ora

19:55 Pandurii, eşec în Regie

Pandurii Târgu-Jiu a debutat, sâmbătă după-amiază, în noul sezon al Ligii 2, după ce jocul din runda inaugurală nu a fost disputat din cauza noului coronavirus. Gorjenii au început campionatul cu stângul, scor 1-2, în fața Rapid București.

Evoluția pandurilor a fost însă una rea. Au pus probleme în ofensivă și s-au apărat destul de exact. Giuleștenii au deschis scorul prin Pănoiu, cu un șut de la 12 metri, după o fază care l-a avut în prim plan pe Hlistei (’28, 1-0). Elevii lui Călin Cojocaru au replicat prin Velcotă, care l-a învins pe Drăghia cu o lovitură de cap (’33, 1-1). Gazdele au revenit în avantaj pe tabela de marcaj în partea secundă, în urma unui penalti dictat după un fault al lui Vasilescu asupra lui Țîră. Hlistei a fost cel care și-a asumat lovitura de la 11 metri și l-a învins pe Adalcescu fără emoții (’60, 2-1).

Rapid: Drăghia – Voicu, Crișan, Manole (’80, Costin), Goge – Sefer, Lazăr – Pănoiu – Drăghiceanu (’72, Dulca), Hlistei (’72, Benzar) – Țîră (’62, Pop). Antrenor: Adrian Iencsi.

Pandurii: Adalcescu – Zaborowsky (’80, Cornicioiu), Velcotă, Vasilescu, Dobre – Gal, Bunga (’90+1, Gheorghe), Pleșa – Bauben, Cuțitoiu, Tănăsoiu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Pentru Pandurii Târgu-Jiu urmează un meci pe teren propriu împotriva formației Turris Turnu Măgurele.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here