Din JudetStirile Zilei

Maşină răsturnată la Glogova. Una dintre victime, transportată la Craiova

Doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi 37 de ani, au fost răniţi, sâmbătă, într-un grav accident petrecut în comuna Glogova. Maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă. Bărbatul de 37 de ani a fost scos din maşină inconştient şi transportat la spitalul din Craiova.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localităţii Glogova, satul Olteanu, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj şi 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, două persoane de sex masculin erau încarcerate, dintre care una inconştientă. S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimelor şi acordarea primului ajutor calificat. Bărbatul inconștient, în vârstă de 37 de ani, a fost transportat la spitalul din Craiova, iar celălalt bărbat, în vârstă de 25 de ani, conştient, cooperant, a fost transportat la spitalul din Târgu-Jiu” anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Comments (1)

  1. Este important să fim conștienți de astfel de evenimente și să acordăm atenție siguranței în trafic. Astfel de informații pot fi utile pentru a ne reaminti să fim atenți la condus și să respectăm regulile de circulație pentru a evita astfel de accidente.

Comment here