Ultima Ora

19:55 Iriza ratează postul de la ANRE

Comisiile de industrii ale Senatului și Camerei Deputaților, plus cea de Energie de la Cameră, au decis, marţi, după o ședință comună derulată online fără audierea candidaților, doar pe bază de selecție de dosare și negociere politică, să propună numirea a trei membri în Comitetul de Reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, propunerile urmând să fie supuse, miercuri, votului plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului.

Astfel, pentru funcția de vicepreședinte ANRE a fost propus Mircea Man (susținut de PNL), iar pentru două poziții de membru al Comitetului de Reglementare – Valeriu Steriu (PSD) și Marian Neacșu (tot PSD), care deține în prezent funcția de vicepreședinte al Autorității.

Mircea Man este un nume vechi în politică, având la activ 5 mandate de deputat, plus funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, relatează profit.ro. Pe de altă parte, după consumarea ultimului său mandat parlamentar, la finalul anului 2016, Mircea Man s-a angajat prin concurs la ANRE, pe postul de șef de serviciu la Serviciul autorizare instalatori, verificatori, experți și operatori economici gaze naturale. Ulterior, în toamna anului 2017, tot în urma unui concurs, a fost numit director al Direcției reglementări tehnice în domeniul gazelor naturale din cadrul ANRE. În prezent, Mircea Man este director general adjunct la Direcția Generală licențe, tarife, monitorizare investiții a instituției.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here