Ultima Ora

19:54 Viitorul Pandurii, cantonament în Turcia

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu se va reuni luni, 13 ianuarie, la Sânmartin, iar, după două săptămâni de pregătire în judeţul Bihor, echipa antrenată de Cristian Lupuţ va pleca în cantonament, în Turcia, anunţă Liga2.ro.

Viitorul va disputa, în ţară, un meci amical, pe 23 ianuarie, iar în Antalya, alte patru. La capitolul achiziţii, Viitorul Pandurii i-a adus pe atacantul Daniel Paraschiv şi pe mijlocaşul lateral Paul Mitrică, ambii de la Luceafărul Oradea, dar şi pe mijlocaşul central Gabriel Preoteasa, de la Dunărea Călăraşi. Viitorul Pandurii s-a despărţit de atacantul Alexandru Pop, plecat la ASU Politehnica Timişoara, în timp ce fundaşului Bogdan Porumb i-a expirat împrumutul de la Sănătatea Cluj, iar divizionara secundă nu i-a reactivat clauza de cumpărare.

”În mare parte, vom miza pe acelaşi lot ca şi cel din tur, dar mai avem nevoie de întăriri. Am adus deja trei jucători şi suntem în discuţii avansate cu alţi trei. Nu vă pot da numele lor, fiindcă nu e totul bătut în cuie. Mai am nevoie de un fundaş lateral, un fundaş central şi un portar. L-am adus pe Preoteasa, cu care am lucrat în trecut la Luceafărul, dar şi pe Mitrică şi Paraschiv, pe care, de asemenea, îi ştiu de la Luceafărul Oradea”, a declarat Cristian Lupuţ pentru Liga2.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here