Ultima Ora

19:54 Celebră actriţă, propusă viceprimar

Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, președintele PNL București, pe pagina de Facebook.

Viceprimarii sunt aleși după constituirea noului consiliu local și sunt deciși de partidul/partidele care formează majoritatea. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu (USR).

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate primăriile din București:

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu
Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache
Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

Magda Catone este actriță la Teatrul Național din București. Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie “De ce trag clopotele Mitică?”. Magda Catone a fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu.

Comment here