Ultima Ora

19:52 Lucrări de modernizare la Piaţa Centrală. Romanescu: Sichitiu şi Neagoe au făcut treabă bună

Se fac lucrări de modernizare, în această perioadă, în sectorul Lactate din Piaţa Centrală a Târgu-Jiului. Primarul Marcel Romanescu anunţă schimbări majore în cea mai mare piaţă din municipiu.

“Se schimbă lucrurile și la Piața Centrală din Târgu-Jiu! Obiectivul intră, treptat, într-o serie de schimbări majore, menite să ducă la modernizarea comerțului din acest sector. Ne dorim să avem producătorii locali în față și asigurăm mesele necesare pentru ca aceștia să-și poată comercializa produsele. La începutul anului viitor vom reorganiza întreaga suprafață a pieței și sunt sigur că atât adevărații producători, cât și cetățenii vor fi mulțumiți.

Adrian Sichitiu și Sandu Neagoe, cei ce se ocupă în acest moment de Piața Centrală, au făcut treabă bună și schimbările au început să apară. În această perioadă se lucrează la sectorul de lactate care va deveni mult mai primitor. Este timpul să modernizăm și acest obiectiv, în așa fel încât să răspundă nevoilor cetățenilor din Târgu-Jiu. Odată cu aceste schimbări, se renunță la vechile metehne, iar activitatea pieței devine ceea ce ar fi trebuit să fie dintotdeauna. Ne dorim o piață modernă, cu produse naturale, proaspete, provenite de la fermele din apropiere. În acest fel toată lumea va avea de câștigat” spune Romanescu, într-un mesaj postat pe pagina de socializare.

Comment here