Ultima Ora

19:52 CSM Târgu-Jiu, eşec în primul meci cu Davitkov pe banca tehnică

CSM Târgu-Jiu a pierdut, luni, meciul restanţă cu CSM Oradea, care ar fi trebuit să se dispute pe 14 martie, în cadrului turneului 8 de la Timişoara. Partida, disputată în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, a fost câştigată de CSM Oradea, scor 85-63. A fost meciul de debut pe banca tehnică a echipei gorjene a noului antrenor, Jordanco Davitkov.

Proaspăt calificată în Final 4 FIBA Europe Cup, formaţia antrenată de Cristian Achim a reuşit să se impună la Târgu-Jiu, într-un meci cu două reprize diametral opuse. Prima parte, cu CSM Târgu-Jiu echipa mai bună şi cu o parte secundă dominată de Oradea.

Partida restanţă cu Oradea a consemnat şi debutul pe banca tehnică a echipei gorjene a noului antrenor, Jordanco Davitkov, care nu l-a putut folosi pe Alin Borşa, căpitanul echipei gorjene fiind accidentat. La acest meci a revenit pe parchet şi Kevin Allen. Pivotul american s-a recuperat după o accidentare suferită cu câteva săptămâni în urmă, fiind cel mai bun om al echipei gorjene. Allen a terminat meciul cu 21p şi 13 recuperări. Darien McClain a totalizat 12p, 6 recuperări şi 3 pase decisive. Din tabăra adversă, principalul pericol a venit de la Garlon Green, care a reuşit 20 de puncte.

CSM TÂRGU-JIU: Kevin Allen 21p, Darien McClain 12p, Revaz Rogava 9p, Stefan Andrejevic 6p, Alexandru Berca 6p, Stefan Nikolic 4p, Jake Spurgeon 3p, Camil Berculescu 2p, Andrei Gheorghe, Răzvan Bratoloveanu, Răzvan Pavel, Remus Răceanu. Antrenor: Jordanco Davitkov.

Comment here