Stirile ZileiTârgu-Jiu

PNL Gorj acuză abuzuri ale funcționarilor ANPC. Iordache a sesizat Ministerul Economiei

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a condamnat ferm, în weekend, „abuzurile” funcționarilor ANPC aduși, în această perioadă, din alte județe “să hărțuiască” antreprenorii gorjeni.

Liderul liberalilor gorjeni a sesizat Ministerul Economiei și Autoritatea Națională de Protecție a Consumatorului, după controalele inspectorilor ANPC.

“Angajații instituțiilor de control ale statului, care fac exces de zel în ultimele zile, ar trebui să știe că rolul lor este, în primul rând, PREVENȚIA. Funcționari ANPC, delegați în Gorj, vor să închidă mai multe locații din județul nostru pentru motive superficiale, fără să țină cont de pagubele produse economiei județului. Regulile trebuie respectate, sănătatea oamenilor este pe primul loc, dar aici vorbim despre exces de zel și abuz. Drept urmare, solicităm Ministerului Economiei și conducerii centrale ANPC măsuri urgente de protejare a mediului de afaceri și cercetarea abuzurilor de care sunt acuzați acești funcționari. Instituțiile statului trebuie să înceteze cu abordarea antreprenorilor ca și cum ar fi infractori!” a declarat Iordache.

Comment here