Ultima Ora

19:49 Patronul restaurantelor ”Spartan”: Îl angajez eu pe Raed Arafat. LIDER de companie!

Ştefan Mandachi, omul de afaceri român care a construit „primul metru de autostradă din Moldova” – un protest la adresa lipsei unui proiect de infrastructură rutieră pentru Moldova- a transmis un mesaj cu privire la Raed Arafat.

„Știu că nu-i la modă poza. Poa’ să mă-njure unii, nu-i bai, da nu-i elegant să stau la cutie. N-am habar ce face (sau a făcut) omul ăsta la serviciu și nici nu-i treaba mea. Subliniez: nu știu ce orori sau eroisme a facut. Nu critic și nici nu laud. Mie-mi pare un obsedat de munca lui, ceea ce-mi place. Sigur a văzut multe coate smulse sau bucăți de creier cald pe asfaltul de pe drumurile noastre nenorocite. Și cu toate astea a rămas pe baricade. (deși putea să-i înjure pe bună dreptate pe ăștia de-au creat contextul acestor tragedii pe șosele)”, a scris Mandachi pe Facebook.

„Acum câteva luni, mă milogeam peste tot pentru interviuri ca să încheg filmul meu documentar. Miniștri, prim-miniștri, președinți, primari, jurnaliști, etc. Unii m-au ajutat mult, alții m-au dus elegant cu zăhărelul: ‘eu când zic că vin, vin’ Și încă îi aștept. Mi-au dat țeapă, în traducere. M-am întrebat atunci cum au condus ăștia o țară. În fine. Prin aprilie, îl rog tacticos printr-un sms stufos pe Arafat să accepte un interviu, că e un film despre autostrăzi, victime, bla bla. Mi-a scris atât: ‘Unde sunteti? Unde trebuie să ajung?’ Cam asta e acțiune. Nu vorbărie. Când a spus că vine la filmare, apăi a venit. Fără floricele și alte scheme. (Chiar dacă interviul avea loc într-o fabrică părăsită, fără geamuri).

P.S.: Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie. Și cred că ar fi bătaie printre antreprenori pentru un om ca el. Pe bani muult mai mulți și stres muult mai puțin. Ia întrebați-i pe patroni. Chiar și pe ăia care simt că Arafat nu mai e la modă deloc” scrie Ştefan Mandachi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here