Ultima Ora

19:46 Târgujian de 47 de ani, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu minore de 15 ani

Poliţiştii gorjeni au reţinut, luni, pentru 24 de ore, un bărbat, de 47 de ani, din Târgu-Jiu acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore de 15 ani.

„La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu-Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale” a comunicat, luni seară, IPJ Gorj.

În presa locală au apărut informaţii despre un om de afaceri din Târgu-Jiu, deținător al unei zone de agrement, care ar fi abuzat sexual minore, după ce le îmbăta sau le droga. Una dintre victime, o fată de 15 ani, a fost chiar filmată în timp ce întreținea relații intime cu omul de afaceri.

Comment here