Ultima Ora

19:46 NU primesc bonusul pentru lupta cu COVID-19! Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu NU este inclus în listă

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu nu se află pe lista unităților medicale ale căror angajați implicați în lupta cu COVID-19, vor primi stimulentul de risc de 500 de euro, pe luna aprilie, relatează gorjonline.

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a emis, pe 14 mai, Ordinul pentru aprobarea metodologiei de aplicare a prevederilor art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 43/2020 pentru aprobarea unor masuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a raspandirii coronavirusului COVID-19, pe perioada stării de urgenta, cu modificările și completările ulterioare, iar pe lista furnizorilor de servicii medicale al căror personal beneficiază de stimulentul de risc se regăsesc toate cele șase spitale din Gorj, cu excepția SJU.

Astfel, personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care a fost implicat direct în lupta cu noul coronavirus, nu va beneficia de bonusul de 2.500 de lei, pe luna aprilie. Este vorba despre sute de angajați din rândul ”personalui de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar, inclusiv personalul de specialitate din structurile paraclinice medico-sanitare și personalul paramedical, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19, respectiv, personalul care, în urma desfășurării activității, a fost diagnosticat cu COVID-19”.

În anexa ordinului emis de președintele CNAS se regăsesc, însă, spitalele din Târgu-Cărbunești, Motru, Novaci, Turceni, Rovinari și Bumbești-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here