Ultima Ora

19:46 Firea ameninţă că PLEACĂ din PSD. Vrea alianţă cu Ponta

Gabriela Firea ameninţă că se desparte de PSD, precizând că nu vrea să rămână într-o echipă care „vrea să se autodistrugă”. Mai mult, primarul Capitalei îşi doreşte alianţă cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

”Momentul e foarte greu. Dacă ambițiile noastre sunt mai mari decât dorința de reformare a PSD, înseamnă că ne vom merita soarta. Eu nu voi rămâne într-o echipă care dă dovadă de faptul că vrea să se autodistrugă”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Firea a precizat că susţine formarea unei alianţe cu Pro România.

„În momentul în care voi sesiza că cei care vor ajunge la conducerea PSD se îndepărtează în totalitate de agenda românilor, spre exemplu, dacă am decis cu toții că e profitabil pentru cetățeni să ne unim cei care avem proiecte de centru și centru-stânga – alianță cu Pro România – nu mi s-a părut normal ca unii colegi să iasă în spațiul public și să formuleze critici la adresa lui Ponta. Ponta și-a înțeles anumite inabilități și le-a corectat, dar, pentru București, Ponta a fost un premier foarte bun. Îmi doresc o alianță cu Pro România, cu Ponta” a declarat Firea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here