Ultima Ora

19:46 Dosarul accidentului ministrului Bode, preluat de procurorii militari

Procurorul general Gabriela Scutea a dispus ca dosarul penal, în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, să fie preluat de Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.

Se complică situația în cazul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cărui mașină era condusă de un ofițer al Serviciului de Pază și Protecție. Pe lângă faptul că șoferul a încălcat mai multe reguli de circulație, procurorii militari susțin că accidentul nu a fost raportat organelor militare, așa cum cere legea.

Şoferul ministrului Lucian Bode, angajat SPP, a încălcat mai multe reguli de circulaţie. Goneşte cu viteză în localitate, pe contrasens, face depăşiri în zone fără vizibilitate, pune în pericol vieţile celor care circulă regulamentar. În urma accidentului, şoferul ministrului, un ofiţer în vârstă de 33 de ani şi un pasager din maşina de care s-a izbit, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au pus la dispoziţia Parchetului Militar toate datele, dar procurorii militari susţin că a fost încălcată legislaţia.

Accidentul s-a produs pe Dealul Negru, pe drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here