Ultima Ora

19:45 Spitalul Militar Craiova, centru regional de vaccinare anti-Covid-19

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-Covid-19, a anunțat, joi, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, într-un mesaj publicat pe Facebook, relatează Gazeta de Sud.

Minsitrul a vizitat câteva secţii ale unităţii sanitare, unde va fi deschisă o secţie pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.

„Deşi spitalul este non-Covid, am fost plăcut surprins de preocuparea celor de aici pentru a pune la punct o secţie în care să fie trataţi pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 cu probleme. Au fost stabilite circuitele, au fost identificate şi începute lucrările de modernizare şi adaptare a procedurilor pentru a nu perturba activitatea curentă din spital, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun” a transmis ministrul Ciucă.

În acest context, spune ministrul, a avut o discuţie şi despre campania de vaccinare.

„Pe lângă Institutul Cantacuzino, care este centru principal de depozitare a vaccinului anti-Covid-19, Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare, cu multiple sarcini în păstrarea, depozitarea şi chiar administrarea vaccinului” a anunţat Nicolae Ciucă.

Comment here