Ultima Ora

19:45 OFICIAL. USR-PLUS, alianţă politică

USR-PLUS a devenit, de miercuri 24 iunie, alianţă politică.

Cele două formaţiuni au purtat negocieri şi anul trecut pentru o alianţă politică, însă, în cele din urmă, au rămas la varianta alianţei electorale. Cererea de înregistrare a alianţei politice a fost depusă la tribunal pe 2 decembrie 2019.

“Admite cererea. Dispune înregistrarea alianţei politice cu denumirea integrală „ALIANŢA USR-PLUS” şi denumirea prescurtată „USR PLUS” şi înscrierea acesteia în Registrul Partidelor Politice aflat la Tribunalul Bucureşti. Respinge cererea de intervenţie formulată de intervenientul Alexandrescu Emilian-Constantin, ca neîntemeiată. Anulează ca netimbrată cererea de intervenţie formulată de numitul David Liviu. Respinge cererea de amendare a numitului David Liviu, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 5 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24.06.2020” de arată în decizia tribunalului.

Alianţele electorale se constituie printr-un protocolul care se depune la Biroul Electoral Central, înainte de alegeri. În schimb, pentru alianțele politice este nevoie de o procedură mai amplă. Se constituie conform Legii partidelor politice nr. 14/2003 şi se înregistrează la Tribunalul Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here