Ultima Ora

19:45 Marcel Romanescu: Spitalul Judeţean trebuia tratat ca o bază NATO! Doamna Băleanu este într-un somn total!

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a reafirmat, marţi seară, la un post local de televiziune, că ar fi necesară numirea unei conduceri militare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, deşi deputatul Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, a afirmat că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi nu se impune conducere militară la SJU, pentru că niciun medic nu este infectat cu COVID-19 până în acest moment.

Romanescu a criticat, din nou, conducerea judeţului reproşându-i că nu a tratat spitalul judeţean precum “o bază NATO”. Edilul a acuzat management deficitar, în condiţiile în care mai mulţi angajaţi SJU, inclusiv managerul Dumitru Vienescu, au fost confirmaţi cu COVID-19, virus adus în rândul personalului medical de o infirmieră.

“Este inadmisibil ca primele cazuri confirmate să fie la SJU! Spitalele din Gorj trebuiau tratate ca baza de la Deveselu! Normal c-am fost extrem de dezamăgit! Azi, am oferit 5 containere nou-nouţe Spitalului Judeţean, le-am achiziţionat din bugetul local” a declarat edilul.

“A fost tratată cu superficialitate propunerea mea de a fi adusă conducere militară. De ce ar fi rău să fie adusă, din moment ce reprezentanţii mass-media ţipă încontinuu privind neregulile de la Spitalul Judeţean şi nu a luat nimeni nicio măsură? Ar fi foarte bine să vină conducere militară ca să facă o analiză pertinentă. Altfel, nu am încredere că nu va fi acoperit ceea ce a fost înainte. Eu îmi doresc o conducere militară care, într-o lună, să pună lucrurile la punct” a comentat Romanescu.

Primarul Târgu-Jiului a criticat activitatea Colegiului Medicilor Gorj.

“Colegiul Medicilor, la nivelul judeţului Gorj, este aproape inexistent! Doamna Băleanu am văzut că, şi când sunt probleme, este într-un somn total!”a declarat Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here