Ultima Ora

19:45 Iubita italianului de 71 de ani, din Gorj

Un cetăţean italian care vizitase recent România a fost diagnosticat, marți, cu coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, e internat la un spital din Rimini. MAE anunță că iubita bătrânului este din Gorj, iar autoritățile încearcă să o găsească.

Italianul a fost și în Craiova, timp de patru zile, între 18 și 22 februarie, pentru a-și vizita soacra. Italianul a declarat că a fost în România la vânătoare. Autoritățile din Gorj și Dolj sunt în alertă.

”Bărbatul are cetățenie italiană și, potrivit informațiilor disponibile la acest moment, a fost în România, în Craiova, în perioada 18-22 februarie. În această perioadă bărbatul a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de afaceri.Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz” precizează MAE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Italianul a fost și în Craiova, timp de patru zile, între 18 și 22 februarie, pentru a-și vizita soacra. Italianul a declarat că a fost în România la vânătoare. Autoritățile din Gorj și Dolj sunt în… Cititi tot articolul […]

Comment here