Ultima Ora

19:45 Fiul fostului preşedinte al Pandurilor, suspendat pentru DOPAJ

Paul Pârvulescu a fost suspendat temporar pentru dopaj, de către ANAD, în urma declarațiilor pe care le-a făcut în urmă cu o lună. Tatăl său, Eugen Pârvulescu, sare în apararea fiului și este convins că acesta este nevinovat.

Din informațiile Digi Sport, hotărârea nu este definitivă, totul se va decide miercuri, 10 iunie, când jucătorul va fi audiat de către comisia ANAD.

”Sunt ferm convins că nu a făcut așa ceva. Acea declarație a fost un moment de rătăcire al său, nu a înțeles contextul în care i-a fost pusă întrebarea. Sunt sigur că nu a făcut așa ceva și este curat. De altfel, a fost testat peste tot pe unde a fost, la toate echipele, și în străinătate, și a fost curat. Sunt convins că cei de la comisie vor anula suspendarea”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru Digi Sport.

”Eu, la FCSB, n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din ţară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simţeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aş pune doctorul de acolo într-o situaţie delicată. Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da”, spunea Pârvulescu în urmă cu o lună, conform GSP.ro

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here