Ultima Ora

19:40 Şi Băsescu s-a vaccinat

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a vaccinat, sâmbătă, împotriva Covid-19, la Spitalul Universitar Militar „Dr. Carol Davila”.

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane și pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, domnul Traian Băsescu, Președintele României, în perioada 2004 și 2014, s-a imunizat împotriva COVID-19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”, se precizează pe pagina de Facebook a spitalului.

Vineri s-a vaccinat președintele României, Klaus Iohanis, tot la Spitalul Universitar Militar „Dr. Carol Davila”. Imaginile cu Iohannis au stârnit pe rețelele sociale o multitudine de reacții admirative cu privire la condiția sa fizică de invidiat. Chiar și Ambasada Suediei la București s-a raliat valului de meme-uri și postări virale cu bicepșii pe care președintele Klaus Iohannis i-a expus cu ocazia vacinării. Mai precis, Ambasada a postat pe pagina de Facebook imaginea unui culturist care face exerciții, însoțită de textul ”Viking fitness – arm at 14 weeks workout” (Fitness viking – brațul după 14 săptămâni de exerciții”.

Comment here