Ultima Ora

19:40 Iulian Popescu crede că este avantajat de scandalurile din PSD

Iulian Popescu, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, crede că este avantajat în cursa electorală de scandalurile din cadrul PSD Gorj, ultimul fiind generat de plecarea lui Ion Iordache şi a unor primari.

“Într-un fel este ce previzionam, am zis că o să câştigăm dacă se îndeplinesc două condiţii simultane: noi să ne facem treaba foarte bine, să creăm un val al schimbării, să inoculăm în mintea oamenilor dorinţa schimbării. Iar a doua condiţie a fost ca principalul contracandidat, de la PSD, să nu joace foarte activ. Din fericire pentru noi, au fost destule dispute în interiorul partidului, nu au avut vizibilitate foarte bună” a comentat Iulian Popescu, marţi, la Accent TV.

Candidatul PNL este convins că, la locale, bătălia se va da între candidaţii PSD şi PNL pentru că restul formaţiunilor politice nu au aparatele de partid necesare. Iulian Popescu a comentat şi pe seama refuzului Alianţei USR-PLUS de a-l susţine în lupta pentru şefia Consiliului Judeţean.

“Aici au fost nişte orgolii personale destul de mici ale unor lideri locali ai USR. Nu am găsit disponibilitate, am ajuns într-un impas. Nu văd un câştig din perspectivă politică pe care USR-PLUS îl are mergând separat” a spus Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here