Ultima Ora

19:39 Wizz Air, mai puţine curse spre Italia

Compania aeriană Wizz Air își modifică programul de zbor, din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, ca urmare a epidemiei de virus COVID-19. Astfel, compania își reduce capacitatea de zbor cu circa 60% în perioada 11 martie – 2 aprilie.

Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020. Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții, care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil, vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

Pe ruta Craiova – Milano Bergamo, numărul zborurilor programate va scădea de la 4 la 2, în perioada 11 – 18 martie, de la 5 la 2 – în perioada 18 – 25 martie, respectiv de la 7 la 2 între 25 martie şi 2 aprilie. De asemenea, Wizz Air nu va mai opera niciun zbor de la Craiova către Bologna, în perioada 11 martie – 2 aprilie, în timp ce pentru destinaţia Roma Ciampino va opera doar un zbor pe săptămână în intervalul menţionat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here