Ultima Ora

19:39 Logreşti: Femeie, găsită moartă în casă

O femeie, de 75 de ani, a fost găsită, duminică, moartă în casă de o vecină. Trupul nu prezenta urme vizibile de violenţă, fiind posibil ca femeia să fi decedat din motive medicale, figurând în evidenţe cu afecţiuni cardiace.

“La data de 29 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie, de 45 de ani, din comuna Logrești, cu privire la faptul că a găsit-o decedată pe vecina sa. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care, în urma cercetărilor efectuate, a constatat faptul că o femeie, de 75 de ani, din comuna Logrești, a fost găsită decedată în dormitorul locuinței sale.

În urma examinării, s-a constatat faptul că persoana decedată nu prezintă urme vizibile de violență la nivelul corpului, trunchiului și membrelor, aceasta figurând în evidențele medicale cu afecțiuni cardiace. Cadavrul femeii a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here