Ultima Ora

19:38 Celebră interpretă de muzică populară, hărţuită luni în şir. Individul a fost arestat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut joi, 4 august, pentru 24 de ore, un bărbat de 39 ani, din localitatea Bulbucata, judeţul Giurgiu, bănuit de comiterea infracţiunii de hărţuire. Cunoscuta cântăreață de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu a a trăit un adevărat coșmar, luni de zile, pentru că individul o hărțuia zilnic.

Individul ajunsese să o sune chiar și de 200 de ori pe zi pe artistă, de pe mai multe telefoane, pentru a o jigni.

„Poliția a intervenit în momentul în care eu am fost să fac plângerea, au fost foarte receptivi. Șeful Serviciului investigații criminale şi Poliția Dolj au preluat acest caz și de atunci m-am mai liniștit. Dar, acest individ a continuat să mă apeleze la ore la care nu ar fi trebuit să o facă, pentru că el o făcea pe tot timpul zilei. Eu nu puteam să mai folosesc telefonul meu. Întotdeauna primeam apeluri de la el, apeluri cu număr ascuns. Nu-l cunoșteam. Nici acum nu-i știu numele, nu știu cine este. Îmi scria mesaje pe WhatsApp, sute de mesaje într-o singură zi cu tot felul de cuvinte obscene. Mă jignea, mă hărțuia. Am avut o perioadă foarte, foarte grea, eram neliniștită, îmi era teamă că mă poate urmări pe la concerte, pe la evenimente, că poate să îmi facă vreun rău. Și, acum, de când am aflat că a fost reținut, mă simt mai liniștită.

La început, acest individ a început să o apeleze pe sora mea. În urmă cu ceva timp, ea a reușit să îi blocheze numerele. Eu, având alt telefon, nu am putut să blochez numerele necunoscute și el își dorea să intre în legătură cu sora mea. Apela la mine să-l ajut să intre în legătură cu sora mea, pentru că îi place de ea și vrea să se întâlnească cu ea. I-am spus că nu pot să fac asta pentru el, dar a continuat să mă apeleze să mă jignească atunci când îi răspundeam.

Vă spun sincer că toată familia era în alertă din cauza acestui individ. Chiar și mama mea m-a sunat acum că a auzit la știri că am fost răpită. Deci, ca să vedeți cum se duc informațiile. Deci, informațiile se pot denatura, dar pot să vă spun că acum mă simt liniștită, nu mă mai apelează de o zi și jumătate nu mai sunt apelată de acest individ pentru că era singurul.

Eu am tot felul de admiratori care îmi scriu mesaje frumoase, care nu mă deranjează chiar și pe rețelele de socializare. Deci, nu am întâmpinat această problemă până acum. Am suportat câteva luni cu speranța că se va opri. L-am rugat să se oprească dar, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, nu am mai rezistat și am mers la poliție. Am făcut plângere pentru că am observat că am de-a face cu o persoană dificilă”, a povestit cântăreață de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu la Antena 3.

Comment here