Ultima Ora

19:37 Romanescu SOMEAZĂ Aparegio: Să nu prelungească nejustificat disconfortul cetățenilor!

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a reacţionat, joi, după ce operatorul de apă şi canal a anunţat printr-un comunicat de presă că “organizează o amplă acțiune de intervenție asupra sistemului de alimentare cu apă al oraşului pentru a-l pregăti pentru perioada secetei prognozate”.

“Nu văd de ce tocmai acum se intervine, în condițiile în care APAREGIO ar fi putut să se coordoneze cu lucrările pe care Primăria Municipiului Târgu Jiu le-a executat înainte de începerea pandemiei la canalizarea din zona Lotrului. Nu este vorba de vreo avarie, ci de lucrări programate. Brusc, APAREGIO a descoperit gradul înaintat de uzură al vanelor și că s-ar putea să avem secetă la vară. Sper ca populația din zona de Nord a municipiului să nu fie nevoită să suporte lipsa apei potabile la robinete pentru mai mult de 10-12 ore, un termen pe care-l consider mai mult decât rezonabil!
Solicit și celorlalte autorități abilitate să urmărească executarea acestor lucrări. Tranzităm o perioadă extrem de dificilă, generată de această pandemie, când menținerea igienei personale este extrem de important”, a notat edilul pe facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here