Ultima Ora

19:37 Firea şi Dan, scorurile din sondaje

Nicușor Dan are un ușor avans față de Gabriela Firea, potrivit datelor ultimului sondaj Novel Reasearch, realizat în ultima săptămână de campanie și consultat de HotNews.ro.

Astfel, candidatul dreptei este creditat cu 42% în intențiile de vot ale bucureștenilor, în vreme ce contracandidata sa de la PSD cu 40%. Pe locul trei este Traian Băsescu, de la PMP, pe care l-au indicat 9% dintre respondenți. 55,6% dintre cei intervievați au declarat că vor merge sigur la vot. Sondajul Novel Research a fost efectuat în perioada 23-24 septembrie, telefonic, pe un eșantion de 840 respondenți și are o marjă de eroare de 3,7%.

Un alt sondaj de opinie, IRSOP, o dă învingătoare detașată pe Gabriela Firea, candidatul PSD, cu un scor de 42% din voturile acordate de bucureșteni, în vreme ce principalul contracandidat al acesteia, Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR-PLUS, ar primi doar 35% din voturi. Pe locurile următoare, s-ar clasa, conform cercetării, Traian Băsescu, cu 15% și Călin Popescu Tăriceanu, cu 3%.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here