Ultima Ora

19:37 DECIZIE. Meciurile CSM Târgu-Jiu, fără spectatori

Meciul de handbal feminin CSM Târgu Jiu – Naţional Râmnicu Vâlcea se transmite pe TV. Postul local de televiziune ACCENT TV transmite partida de joi, 12 martie, de la ora 18.00, anunţă https://csmtargujiu.ro/.

Meciul de handbal CSM Târgu Jiu – Naţional Râmnicu Vâlcea, partidă din etapa a 17-a din Divizia A, Seria C, se va disputa fără spectatori, dar va fi televizat. Suporterii echipei şi iubitorii de handbal din Târgu Jiu au ocazia să le vadă la lucru pe elevele lui Liviu Andrieş în transmisiune directă.

“În urma estimărilor de risc efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Gorj, evenimentul de la Sala Sporturilor a fost catalogat ca fiind de risc moderat, care nu exclude însă un risc de apariţie a propagării-emiterii infecţiei cu COVID-19, motiv pentru care se recomandă să nu participe spectatori la acest meci. Vă reamintim că Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne au anunțat că activitățile ce includ o adunare mai mare de 1000 persoane vor fi interzise, începând de duminică, 8 martie, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19. Activitățile cu mai puțin de 1000 persoane se aprobă cu acordul DSP. Măsurile intră în vigoare de pe 8 martie și sunt valabile până la 31 martie, când se va face o nouă evaluare a situației, în funcție de evoluția infecțiilor cu Covid-19” a transmis Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here